Hoe werkt de ClubApp?

Vanwege de corona maatregelen is het verplicht om een baan te reserveren voordat je gaat spelen. Dit kun je heel gemakkelijk doen met de ClubApp, die door de KNLTB is ontwikkeld. Je kunt bovendien direct voor je medespelers reserveren. Zij krijgen een e-mail ter bevestiging op het e-mail adres dat bij ons bekend is.

Hoe gaat dit in zijn werk? De volgende dingen moet je eenmalig doen:

  • Allereerst dien je de app te downloaden. Dit kun je doen in de App Store of via Google Play. Je vindt de app wanneer je zoekt onder de term 'KNLTB clubapp'.
  • Wanneer je de app opent, dien je onze vereniging te selecteren. Dit doe je door te zoeken op 78. Je vindt dan LTC'78 en die selecteer je.
  • Je kunt vervolgens inloggen met je clublidnummer/bondslidnummer en een wachtwoord. Dit wachtwoord kun je zelf aanvragen via 'wachtwoord vergeten'.


Als  je wilt inloggen met je clubnummer , klik je op bondsnummer. Er verschijnt dan een dropdown menu waarin je het clubnummer kunt invullen.

 

Baan reserveren

Je ziet een overzicht van de twee banen. Wanneer er een rondje met een streep staat, betekent dit dat die baan op dat moment bezet is. Het plusje betekent dat je een baan kunt reserveren in dat tijdvak. Zodra je hierop klikt, kom je in een volgend scherm, waarin je alle aanvullende gegevens kunt invullen. Door op 'speler toevoegen' te klikken, kun je in de ledenlijst zoeken naar een speler.

Met dezelfde gegevens als de clubapp (dus club/bondsnummer en wachtwoord) kun je rechtsboven op de website inloggen door op de 'Mijn Club' button te klikken. Ook hier kun je een baan reserveren en je reserveringen bekijken.

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd een e-mail sturen naar [email protected] of een app naar 06-11014189. We helpen je dan met alle plezier verder.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 11014189

Address

Tsjillanleane 27
8525 GP Langweer